Bloggsurfa-Allt om Bloggande

Lär dig allt om Framgångsrikt bloggande!

Fyra bra exempel på svenska företagsbloggar

leave a comment

Johnslots.com
Johnslots.com är en mycket intressant företagsblogg som berättar om hur ett företag gick från att vara en lönsam hobbyverksamhet till att bli ett företag som växte sig stora och starka. Det som är så intressant med bloggen är att innehållet fokuserar på det som hände i övergångsperioden och på så sätt kan man följa hur just deras företag hanterade denna ibland komplicerade övergång.

Deepedition Digital PR
Deeped Niclas Strandh är en av de största inom sociala medier i Sverige och besitter stor kunskap om hur man både som företag, myndighet och privatperson bör hantera de offentliga kanaler som man befinner sig i. Sociala medier har blivit en självklarhet och för att man bäst ska kunna utnyttja dem behövs det bland annat en digital strategi, något som Deeped är expert på.

Binero
Binero är en av de större företagsbloggarna på nätet just nu och har all anledning att också hävda sig i den djungel av företagsbloggar som finns. De är alltid uppdaterade och träffsäkra med sitt innehåll som kan hjälpa många, både företag och privatpersoner, i deras tillvaro på nätet. Det är högt och det är lågt, men det är samtidigt väldigt högkvalitativt med bra innehåll.

Medieormen
Det här är verkligen en intressant blogg att ha koll på. Det är nämligen Sveriges Radios blogg som handlar om medier, journalistik och dess utveckling i det digitala. Det brukar berättas om att ”gammelmedia” inte hänger med i utvecklingen och tappar, men den här bloggen är ett tydligt bevis på att i alla fall SVT och SR har koll på utvecklingen.

Written by admin

May 30th, 2014 at 8:53 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply