Bloggsurfa-Allt om Bloggande

Lär dig allt om Framgångsrikt bloggande!

Sökmotoroptimera din blogg

leave a comment

Att ha en blogg som syns mycket och högt i sökmotorer som Google, Yahoo! och Bing är ett bra och enkelt sätt att snabbt få många besökare. Tyvärr är dessa sökmotorer inte alltid särskilt smarta, så det gäller att vara tydlig när man visar dem vad ens inlägg och blogg handlar om. För att visa att ens blogg är viktig och bra så finns det två saker man måste tänka på: dels själva koden och strukturen på bloggen i sig, dels att det finns länkar som pekar in mot bloggen.

För att optimera din bloggs innehåll rekommenderar vi att du bloggar via WordPress, och använder någon av de SEO-plugins som finns att ladda ner gratis via deras nätverk. För att få länkar till din egen blogg kan du kommentera andras bloggar med en länk tillbaka till dig själv, föreslå länkbyten med bloggar som är relaterade till din, och anmäla din blogg till de gratis länkkataloger (googla!) som finns på nätet.

Written by admin

August 20th, 2011 at 8:45 am

Posted in Uncategorized

Leave a Reply