Bloggsurfa-Allt om Bloggande

Lär dig allt om Framgångsrikt bloggande!

Vad ska din blogg heta?

leave a comment

En vanlig fråga som många ställer sig innan de ska börja blogga, är vad deras blogg egentligen ska heta. Det är förstås helt valfritt, så länge man inte bryter mot någon lag, att döpa sin blogg till precis vad sjutton man vill, men det skadar ju inte om namnet har någon form av relevans till bloggens övriga innehåll.

Vad din blogg ska heta är faktiskt en viktigare fråga än du tror. Om din blogg i framtiden blir stor och välbesökt kan det till exempel vara bra med ett namn som går hem i de flesta kretsar. Om du planerar att hålla liv i din blogg under en lång tid framöver är det kanske inte smart att döpa den till ”en femtonårings tankar”.

Undvik också de värsta klyschorna ”min syn på saken”, ”min vardag och mina tankar”, ”en helt ovanligt blogg” och så vidare. De kanske är fyndiga, men med tanke på att femhundra andra bloggar också heter så, kommer det bli svårt att sticka ut ur mängden. Välj istället något originellt som speglar dig som person.

Written by admin

August 7th, 2011 at 2:12 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply