Bloggsurfa-Allt om Bloggande

Lär dig allt om Framgångsrikt bloggande!

Hur ofta ska man blogga?

leave a comment

Den här frågan dyker ofta upp hos många nybörjare. Hur ofta ska man egentligen blogga för att få en populär blogg med många besökare? Svaret är att det faktiskt verkar bero på vilken typ av blogg du driver.

Om du har en nischblogg inom ett speciellt, smalt, område så kan det vara svårt att hitta nya saker att skriva om varje dag. Om du till exempel driver en blogg om produktnyheter från Apple, så kan det vara svårt att blogga om Apple inte släppt några nya produkter på ett par månader. Om du istället bloggar om teknik i allmänhet, mat rent generellt, eller allt som har med mode att göra, kan det snarare vara svårt att välja ut vad man ska blogg om just idag.

De populäraste bloggarna uppdateras flera gånger om dagen, eller åtminstone dagligen, så minst fem inlägg i veckan är nog en takt du bör sikta på om du ska kunna få en riktigt välbesökt blogg. Det finns dock bloggar med många besökare, som klarar sig utmärkt med en uppdatering någon gång i veckan. Vårt enkla svar är att du aldrig ska blogga om du inte är inspirerad, och bara bör blogga om du faktiskt har något att säga.

Written by admin

July 24th, 2011 at 12:11 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply