Bloggsurfa-Allt om Bloggande

Lär dig allt om Framgångsrikt bloggande!

Bygg ditt personliga varumärke med bloggen

leave a comment

Främst på senare tid har bloggen blivit något mer än bara en officiell dagbok eller ett sätt att tjäna annonspengar. Sedan några år tillbaka har det nämligen blivit vanligare och vanligare med arbetsgivare som googlar potentiella jobbkandidater. Och det gäller förstås inte bara arbetsgivare: möjliga pojkvänner, gamla kompisar och nya affärskontakter kan alla tänkas göra en sökning på dig för att se vem du är och vad du gör.

Att ha en egen blogg är ett bra sätt att få ut sin egen version, och sina egna åsikter, på nätet. Istället för att låta andra beskriva vem du är kan du med bloggens hjälp ta kontroll över ditt personliga varumärke, och forma detta till något som både arbetsgivare, affärskontakter och potentiella livskamrater kan attraheras av. Vårda ditt varumärke väl, precis som företag inte längre har råd att skada sina varumärken på nätet (se bara BP och vad som hände på Twitter och i bloggosfären) har också du allt att vinna på att föra din egen talan på nätet.

Written by admin

July 17th, 2011 at 9:40 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply