Bloggsurfa-Allt om Bloggande

Lär dig allt om Framgångsrikt bloggande!

Så här lätt är det att videoblogga!

leave a comment

Att videoblogga är något som är otroligt stort i USA, men ännu inte riktigt hittat till Sverige. Med undantag för diverse modebloggerskor som mest säger ”ehrm” och ”ööh” har vi inte riktigt upplevt någon framgångsrik videobloggare i Sverige – än.

Det här kan du utnyttja! Om du vet med dig att du är duktig på att prata inför en kamera eller publik, och vet att du kan engagera människor när du talar, så är videobloggen perfekt för dig! Om du dessutom hellre pratar än skriver, ja då behöver du inte tveka på videobloggens fördelar.

Det enda du behöver är egentligen en videokamera eller bra mobilkamera, så kan du sätta igång på en minut. Tänk på att vara intressant och engagerad när du pratar, och håll ditt inlägg kort men i högt tempo. Träna bort saker som ”ööh” och ”äääh asså”, så ska du se att du kan få plats med riktigt mycket av det du vill berätta om, inom en minut eller två.

Written by admin

June 26th, 2011 at 11:08 am

Posted in Uncategorized

Leave a Reply