Bloggsurfa-Allt om Bloggande

Lär dig allt om Framgångsrikt bloggande!

Få inspiration till din blogg

leave a comment

Det händer nog oss alla förr eller senare. Oavsett om du bloggar om mode, fågelskådning eller muffins, så kommer du en dag känna att inspirationen tryter. Det är visserligen inte lika farligt som skrivkramp, men kan ändå leda till att du drar dig för att blogga.

Vårt första råd är att du inte ska blogg om du inte är inspirerad och engagerad. Det kommer märkas direkt, med resultatet att du tappar besökare. Ta hellre en liten bloggpaus och hitta inspiration genom att bara göra saker för att det är roligt, snarare än i syfte att ha något att blogga om. Om du modebloggar – shoppa utan att bry dig om hur du ska beskriva kläderna på bloggen. Om du matbloggar – baka en tårta men våga låta bli att fota den!

Det kan tyckas lite omvänt, men faktum är att du bygger upp ett ”tryck” inombords att blogga om du gör inspirerande saker utan att skriva om dem! Innan du vet ordet av är du helt plötsligt supersugen på att blogga igen!

Written by admin

June 19th, 2011 at 2:08 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply